DU KAN TÄNKA UT ALLTING SJÄLV ELLER BE OSS GÖRA DET ÅT DIG

En touch av elegans och ett ofelbart kunnande i teknisk konstruktion gör att dessa fordon hör hemma i lyxklassen. På IVECO Daily-chassi för modeller på 7,5 t eller EUROCARGO för modeller över 10 ton: lyx innebär även möjligheten att anpassa husbilen enligt dina önskemål.

chassi

Liners-modellerna byggs på 3 typer av chassi. Modeller på 7,5 t byggs på IVECO Daily, medan modeller över 10 ton byggs på ett IVECO Eurocargo-chassi. Alla genomgår en Meyer-behandling som garanterar robusthet och körkomfort.

Karosseri

Strukturen i en Liner Le Voyageur husbil har de kännetecken som visar att det är ett fritidsfordon i lyxklassen. Väggarna, golvet och taket har en tjocklek på 50 mm, som placerar Le Voyageur Liner ovanför dess viktigaste konkurrenter. Tekniken för montering av det dubbla golvet och förvaringsvolymerna som ställs till ditt förfogande innebär löften om en hållbar husbil som anpassats till de mest krävande kundernas kriterier.

sikt & ingång

Sitthöjden på förarplatsen kombinerad med den stora vindrutan och den djupa instrumentpanelen säkrar en optimal sikt och en trygg körning. Sidospeglarna med vidvinkel, av samma typ som på bussar är även de betydande fördelar som gör körningen säkrare, genom att de erbjuder ett  panoramiskt synfält. Och eftersom Liner är så stor, är också ingången till bodelen av XL- storlek. Den underlättas av ett elektriskt fotsteg med 2 trappor, som är elegant dolda i den nedre delen av karossen.

inredningsdesign

När du stiger in i en Le Voyageur Liner ser du genast att den har en högklassig interiör. Arbetsyta i köket av harts, högklassigt skinn, montering utan skruvar, skåpen är tillverkade på ett oklanderligt sätt. Lyxnivån kan du konstatera på många sätt i en Le Voyageur Liner.

KOMFORT

Slut ögonen, gå uppför trapporna. Du märker genast den jämna värmen och en känsla av välbefinnande. Det är inget tvivel om att allt känns bra i en Le Voyageur Liner. Det första intrycket är det rätta, din resa kommer att bli mycket angenäm.