EN STRUKTUR SOM KLARAR VÄDRETS MAKTER

Vår erfarenhet på över 20 år inom konstruktion av husbilar ger oss en gedigen teknisk expertis, som garanterar kvaliteten på våra produkter. Modellerna i LV-serien har en robust struktur, som isolerar och är absolut tät.

EUROPEISK EXKLUSIVITET: DET AVRUNDADE TAKET

Tack vare sin lätta avrundning (13°) (och med en tjocklek på 40 mm i kanterna och 55 mm i mitten) ser taket till att det inte håller kvar vatten och undviker risker för infiltrering.

 

 

GARANTERAD TÄTHET MED DET ÖVERLAPPANDE TAKET

Det avrundade taket är fäst på strukturen med överlappning. Det överlappar sidoväggarna, på samma sätt som ett lock på en låda. Detta garanterar en maximal täthet för väggarna och gör att ingen infiltrering kan äga rum.

Ett effektivt hagelskydd

Taket har en polyesterbas och tål hagel och dess effekter tack vare sina absorberande egenskaper. Det har även bättrre tålighet mot slitage, repor av grenar och andra mindre stötar.

 

VÄGGARNA

Med en tjocklek på 38 mm har konstruktionen av väggarna i Le Voyageur gjort det möjligt att erhålla TRUMA® och ALDE® Klass 3, den bästa värmekategorin som attesteras av våra leverantörer. Le Voyageur kan därför stolt bevisa sin förträffliga förmåga att skydda sina användare mot olika klimatrisker.

 

ALUMINIUM GARANTERAR HÅLLBARHET

Hela bodelen är fäst med hjälp av en struktur tillverkad av aluminium. Den gör det möjligt att förbättra styrkan och styvheten. Väggarna och golvet samt taket har fästs ihop med hjälp av inlägg av aluminium.
Även kjolpaketen är gjorda av samma material. Detta av två skäl. Vid krock går de inte sönder och är dessutom lättare att reparera.
Den andra fördelen med aluminium är att detta material är 30 % mer värmeledande än kryssfanér, vilket ger husbilen en bättre komfort.