Precis som de som skapade märket år 1980 är ägaren till en Le Voyageur en perfektionist, både passionerad och krävande. Liksom för dem är tanken att vara en föregångare, alltid vara steget före, oavsett epoken. I fråga om design, teknik, komfort och säkerhet gör Le Voyageur undantaget till en absolut regel, och ämnar fortsätta med det.

camping-car-francais-le-voyageur

ÄVENTYRET FORTSÄTTER MED GLANS

De tidigare framgångarna har gett märket Voyageur ett starkt rykte som inte motsägs av att 6 nya modeller har lanserats på åtta år.

Innovativa och raffinerade lösningar har gjort Le Voyageur till märket med  elektromagnetisk centralisering, handsydda säten eller avantgardistiska karosserier.

Sin vana trogen kombinerar Le Voyageur med balans och elegans god smak med avancerade tekniska lösningar i sina produkter.

FÖR ATT DINA RESOR SKA TA DIG ALLT LÄNGRE BORT

År 1980 tillbringar Georges Sacier, f.d. bagare som blivit transportör, sin semester i USA. Mycket snart väcks hans intresse av amerikanernas motorhomes. Denna vistelse blir därmed utgångspunkten för äventyret med Le Voyageurs husbilar.

1981, EN STJÄRNA FÖDS

Redan under åren 80-81 kommer Georges Sacier på tanken att förena Duralinox och polyester för att skapa ett särskilt slitstarkt husbilskarosseri.

Då konstruerades och byggdes, på ett Mercedes Benz-chassi, den första helintegrerade husbilen i Frankrike, med överlappande tak och stomme av Duralinox: Le Voyageur 600 hade sett dagens ljus.

Med stöd av denna erfarenhet kan märket Le Voyageur i dag bygga vidare på sin tekniska know-how. Hållbarhet, kapacitet, säkerhet och komfort är fortfarande de 4 stöttepelarna som nu symboliseras av de högklassiga  husbilarna i  LV-serien.