en ultimat komfort från golv till tak

I fråga om inredning och ergonomi, val av stil och högklassiga material är det genom att lyssna på dina önskemål som vi planerar våra Liners. Och eftersom lyx också är en fråga om upplevelse, gör vi vårt bästa för att välja de bästa lösningarna som garanterar en optimal komfort.

en riktig innovation: slide-out

Våra fordon i utförande med slide-out har den fördelen att de erbjuder samma komfort som ett standardfordon, utan att ändra inredningen i bodelen när slide-out- delen är stängd, men innebären betydande extra volym när den är öppen.

Ett reglage, som är mycket lätt att använda, gör det möjligt att förstora bodelen med 2,80 m på ett djup om 55 cm, vilket skapar en bodelsbredd på 2,72 m då slide-out-delen är öppen. Denna teknik innebär att ta med köket och soffan, utan att för den skull skapa nivåskillnader i golvet.

Genom att kunna anpassas till flera modeller i serien, bland vilka de som har ett bilgarage, kan Le Voyageur Liner bjuda på  oförglömliga resor som förenar lyx och komfort.

samma värme som hemma

Systemet med naturlig konvektion (den varma luften stiger uppåt och flyttas av sig själv) gör att en jämn och tyst värme cirkulerar i hela husbilen. Två värmeförstärkare sprider varm luft i den nedre delen av förarhytten, för en ökad komfort under färden.

Golvet inne i husbilen är en flytande parkett med hög densitet, och känns härligt skönt och varmt även när du rör dig med bara fötter.

Vattentankar med stor volym

De stora tankarna befinner sig i det dubbla golvet, skyddade mot frost: minst 300 L för färskvattnet och 250 L för spillvattnet. Tömningen styrs av en ventil som är lätt att komma åt. Eftersom den är frostsäker kan denanvändas året runt.

Möte med segelsporten

Hela Liner-serien har samma sanitära utrustning som båtar. Denna högklassiga modell i keramik, som man hittar i segeljakter, garanterar en hög nivå av hygien, med ett enkelt underhåll. Den är kopplad till en hermetisk behållare på 150 L som är lätt att tömma, och är utrustad med ett rengöringssystem som gör underhållet snabbt och effektivt.

Solpaneler för att bli mer oberoende

Användningen av solpaneler gör det möjligt att utnyttja en outsinlig energi: solen.

Den elektricitet som produceras omvandlas av Multiplus Victron Energie eller 210A generatorn och lagras i 160Ah Litiumbatterier eller Gel 245Ah. Energikapaciteten  i ditt fordon är säkerställd, dina långa resor är räddade.