DU KAN RÖRA DIG SOM HEMMA

Vi utformar interiören i våra husbilar som om de var lägenheter. Genom att använda ädla material, såsom trä, glas och skinn, gör vi vårt allra bästa för att se till att du får en bekväm salong, ett ergonomiskt kök, ett stort badrum och ett sovrum där du kan sova gott.

DET VÄRMANDE GOLVET GER DIG SAMMA KOMFORT SOM HEMMA

GOLVET

För att få samma komfort som hemma har LV-modellerna bodelsutrymmen utan trappsteg även i sovdelen, tack vare det dubbla förvaringsgolvet. Du kan enkelt röra dig från bodelen till sängen, utan att stöta på det minsta hinder på golvet. 

VÄRMESYSTEM OCH ÖVERFÖRING AV VÄRME

Tack vare användningen av högklassiga material och speciella tekniska egenskaper, har Le Voyageur erhållit Klass 3, den bästa värmekategorin för TRUMA® och ALDE®. Temperaturen inne i husbilen ökar från -15 °C till 20 °C på bara 4 timmar.

Det isolerande och uppvärmda dubbla golvet lagrar värmen och låter dig använda den på samma sätt som system med golvvärme. För att bevara denna värme har väggarna och taket tillverkats av styrofoam på aluminium. Detta har fördelen att kunna leda 30% mer värme  än kryssfanér.
Skumtyget som klär väggarna bidrar till en mysig och mjuk interiör  och förbättrar dessutom den termiska och akustiska komforten.

EN INTERIÖR SOM UTFORMATS FÖR ATT LÄTTARE KUNNA RÖRA SIG I HUSBILEN

F-FORMIG SALONG: BÄNKSOFFOR MITT EMOT VARANDRA

Le Voyageur är specialist på salonger med bänksoffor mitt emot varandra, och kallar detta en F-formig salong. Vi har en lång erfarenhet av att optimera detta utrymme, som husbilsägarna uppskattar mycket. Denna planlösning är idealisk för att röra sig inne i husbilen tack vare det ihopvikbara mittbordet som lämnar ett bekvämt utrymme för passage, för att röra sig mellan bodelen och förarhytten. Under vardera soffan finns ett passagerarsäte av typen "Jack-in- box" som gör att du får 4 sittplatser i körriktningen (enligt konfiguration). Om du reser på tumanhand, kan du ta bort "Jack-in-box"-sätena för att förfoga över mer förvaringsturymme och nyttolast. Dessa förvaringsutrymmen är åtkomliga både från utsidan och insidan, vilket är idealiskt för att lasta tunga föremål utan ansträngning.

 

L-FORMIG SALONG

Denna form är vanligare på marknaden, och vi har därför även planlösningar med L-formig salong. Den L-formiga salongen, som har flera sittplatser, har fördelen att snabbt kunna ändra sittdelen till 2 bänkplatser i körriktningen, för att 4 personer ska kunna resa. På passagerarens sida på bänken kan du också förfoga över en 5:e sittplats i körriktningen i tillval, enligt husbilens konfiguration. 

ELEGANTA OCH FUNKTIONELLA KÖK

STORA OCH LJUSA

Köken i våra husbilar är utrustade med många förvaringsutrymmen. Också de visar prov på vårt tekniska kunnande. För att göra livet lättare för dig kan locket på diskhon förvandlas till förlängning av arbetsytan och omfattar nu även en torkställning.

EN VILSAM SOVDEL

FÖR EN LUGNARE VILA

Vi vill att du ska känna dig hemma i din husbil och gör därför vårt bästa för att ge dig en komfort av högsta kvalitet.
För detta ändamål använder vi de lämpligaste tekniska lösningarna och skaffar utrustningen hos partner med gott anseende. Om du väljer Le Voyageur, får du till exempel den komfort som Bultex-madrasserna ger.