ingång och sikt

Eftersom vi känner våra produkter utan och innan. Eftersom vi har fullständig kontroll över vår produktionskedja. Eftersom vi aldrig kompromissar med kvaliteten. Alla våra produkter behandlas med de krav som alla industriföretag i lyxsegmentet ställer.

Garage: en verklig lyx

I garaget, som är utrustat med värmesystemet ALDE, går det att transportera bilar av mycket olika typer, vilket ger dig en betydande flexibilitet.

Fordonets längd bestäms inte av biltypen (Mini, Smart, Fiat 500, Citroën C1, Peugeot 108, Toyota IQ). En lastbilshiss och en elektrisk dragvinsch finns på alla fordon med garage, vilket ger användaren möjlighet att lasta sin bil i absolut säkerhet.

Detta elstyrda garage erbjuder en extra förvaringsplats, där det går att lasta cyklar eller andra skrymmande föremål, beroende på modellerna och tillvalsutrustningen.

enkel ingång

Våra Liners har en dörr av XL-storlek till bodelen. Den ger en bekväm instigning  i bodelen med en öppning som är större än med standarddörrar

en panoramasikt

Sitthöjden på förarplatsen kombinerad med den stora vindrutan och den djupa instrumentpanelen säkrar en optimal sikt och en trygg körning.
Förarplatsen ger dig en exceptionell synvinkel på 45°. Detta  panoramiska synfält och sikten även på nära håll möjliggör en säker körning. Backspeglarna, som är utrustade med 3 speglar, erbjuder en sikt med vidvinkel över hela området kring fordonet.

De eluppvärmda sidospeglarna med vidvinkel  av samma typ som på bussar gör det möjligt att se hela området kring fordonet, med hjälp av de olika speglarna i sidospeglarna.