EN OPTIMAL SIKT, EN EXCEPTIONELL VÄGHÅLLNING

Vår erfarenhet på över 20 år inom konstruktion av husbilar ger oss en gedigen teknisk expertis, som garanterar kvaliteten på våra produkter. Modellerna i LV-serien har en robust struktur, som isolerar och är absolut tät.

EN EXCEPTIONELL SIKT

PANORAMISK SIKT

Tack vare den omdesignade fronten erbjuder LV-modellerna en sikt på nära håll som är utomordentlig.  Från förarplatsen har man en panoramisk sikt och ett synfält framåt som är sådant att man kan se ett 60 cm stort föremål på bara 2,09 m avstånd.

SIKT BAKÅT

Sikten bakåt underlättas av en backkamera och dess skärm som placerats ergonomiskt i instrumentpanelen. Backspeglarna som är upphängda som på bussar underlättar manövrerna vid backning. De är utrustade med en extra vidvinkelspegel  och en kamera, vilket gör att de undviker döda vinklar och gör omkörningarna säkrare.

EN EXCEPTIONELL VÄGHÅLLNING

VÄGHÅLLNING

Chassit AL-KO®, en högklassig marknadsreferens, erbjuder en innovativ teknik som garanterar en större säkerhet och en betydligt bättre körkomfort. Det är lättare och lägre och optimerar husbilens nyttolast. Den lägre tyngdpunkten ger dig en förstklassig körkomfort.

TOTAL KOMPATIBILITET MED ALKO

Eftersom den konstruerats för en hög säkerhet och komfort , erbjuder ALKO-serien ett brett urval av tillbehör som motsvarar din användning och dina behov.
ALC (AL-KO Level Controller) gör det möjligt för bakaxeln att förbli på en optimal nivå, oberoende av lasten. Om du väljer en mycket lång husbil med ett stort överhäng, förblir markfrigången konstant.
Den integrala luftfjädringen Air Premium har en pneumatisk fjädring på framaxeln och bakaxeln. Fjädringen är därför makalöst bekväm.

EN STÄNDIG SÄKERHET MED ABS OCH ESP

ABS: 3 bokstäver som motsvarar låsningsfria bromsar (från tyskans ”Antiblockiersystem”). Detta system begränsar blockeringen av hjulen vid häftiga inbromsningar. Alla hjul är utrustade med sensorer som beräknar de fyra hjulens hastighet och minskar bromsningstrycket för att undvika blockering. ABS-systemet låter dig behålla en effektiv bromsning.

ESP-systemet är en elektronisk stabilitetskontroll som påverkar bromsningen samt husbilens motormoment. Då ESP-systemet detekterar en kurva som tagits i för hög fart eller en plötslig kursändring, tar det över kontrollen och påverkar bromsningen fram och/eller bak. Dessutom ökar eller minskar det motorvarvet, för att garantera att du har kontroll över kursen.

ÅSKLEDARE

Våra husbilar är tillverkade med en aluminiumbas på de inre sidorna av taket och väggarna. Denna konstruktion i aluminium, som är förbunden med marken genom hjulen, fungerar som ett  avskärmat rum  som isolerar dig från blixten och leder den till marken. Väl skyddad i din husbil kan du njuta av dess komfort även om ovädret härjar utanför.