Le Voyageur är ett lyckat exempel på ett mänskligt äventyr där man samlat män och kvinnor kring ett enkelt projekt som gick ut på att skapa ett absolut nytt och banbrytande fritidsfordon. Ett fritidsfordon från Le Voyageur är ingen banal husbil. Från utformningen fram till tillverkningen berikas den med känslor, passion och kunnandet hos vårt franska team.

Det är det dagliga engagemanget hos dessa kvinnor och män som gör Le Voyageur till en unik husbil som dess ägare kan vara stolt över.

PASSION FÖR DET VACKRA

I över 20 års tid har passionen för det vackra inspirerat utformningen av husbilarna från Le Voyageur. Formgivare, tekniker, svetsare, karossbyggare, elektriker; alla gör sitt bästa för att kunna ge dig privilegiet att resa i den lyxigaste husbilen, som kombinerar avancerad teknik och hög kvalitet, men också är estetiskt tilltalande.

Denna passion för det vackra tar sig uttryck i alla våra husbilar, för att uppfylla alla dina förväntningar.

 

TEKNISK EXPERTIS

Kravet på en felfri tillverkning ligger till grund för vårt företags filosofi. Vår erfarenhet på över 20 år inom konstruktion av husbilar ger oss en gedigen teknisk expertis, som garanterar kvaliteten på våra produkter. I vår snickeriverkstad bearbetar män och kvinnor materialen med största respekt och med omsorg även om den minsta detaljen. Möblerna, som monteras ihop för hand, hittar sin plats i en bodel som är robust, isolerande och absolut tät.

Denna tekniska expertis beror på stränga krav och vi vill hålla vårt löfte om att saluföra helt felfria husbilar.
Om du vill upptäcka hur tillverkningen av din Le Voyageur går till, kan du besöka vår produktionsenhet i La Membrolle (49)

 

EN SERVICE SOM MOTSVARAR DINA FÖRVÄNTNINGAR

La Membrolle site de production des Le Voyageur

Så fort du stiger in i MotorHome Service Center Le Voyageur kan du märka vår traditionella gästvänlighet. Om du kommer till La Membrolle- sur-Longuenée, blir du vänligt mottagen, oavsett om du kommer för att besöka våra fabiker eller ta emot din husbil. Vi står till tjänst på numret 02 41 96 33 00 och svarar gärna på alla dina frågor.