Vi vill göra det exceptionella tillgängligt

De som äger en Le Voyageur husbil är riktiga drömmare. De drömmer om perfektion, men vill framför allt förverkliga sina drömmar. Modellserien LV har tagits fram för dem, med modeller som hör till det dyra segmentet, men ändå är tillgängliga: raffinerad inredning, utförande av hög kvalitet, strömlinjeform för unik körkomfort och väghållning, de har allt du kan önska. För att göra det exceptionella till någonting som det stora flertalet kan njuta av.

camping-car haut-gamme le voyageur durabilite

Hållbarhet

Vår erfarenhet på över 20 år inom konstruktion av husbilar ger oss en gedigen teknisk expertis, som garanterar kvaliteten på våra produkter. Modellerna i LV-serien har en robust struktur, som isolerar och är absolut tät.

KAPACITET

Det dubbla golvet, som är åtkomligt genom dörrar på utsidan och luckor på insidan, erbjuder ett ytterligare förvaringsutrymme för skrymmande föremål. Det isolerande och uppvärmda dubbla golvet lagrar värmen och låter dig använda den, på samma sätt som system med golvvärme.

SÄKERHET

Eftersom din säkerhet är vår prioritet, har vi utformat våra husbilar så att de garanterar en exceptionell sikt från förarplatsen och en utomordentlig väghållning tack vare AL-KO-chassit, som är en högklassig marknadsreferens.

KOMFORT

Vi utformar interiören i våra husbilar som om de var lägenheter. Genom att använda ädla material, såsom trä, glas och skinn, gör vi vårt allra bästa för att se till att du får en bekväm salong, ett ergonomiskt kök, ett stort badrum och ett sovrum där du kan sova gott.

Upptäck de lyxiga husbilarna i modellserien LV