EN OPTIMAL SIKT, EN EXCEPTIONELL VÄGHÅLLNING

Le Voyageur har en erfarenhet på över 20 år inom konstruktion av husbilav vilket ger oss en gedigen teknisk expertis, som garanterar kvaliteten på våra produkter. Modellserien Signature har dessutom en struktur som är robust, isolerande och fullständigt tät.

EN EXCEPTIONELL SIKT

PANORAMISK SIKT

Den designade fronten på Signature har byggts utan förardörr, vilket gör att de stora sidorutorna ger dig en exceptionell sikt när du kör, bland annat då du närmar dig vägkorsningar.

Den här lyxiga husbilen är försedd med olika högklassiga  säkerhetsanordningar: en backkamera med panoramisk vinkel som visar bilden på en skärm inbyggd i intstrumentpanelen, eluppvärmda sidospeglar med avimning (med vidvinkel och dödvinkel), en närhetssensor fram (i tillval)...

EN FÖRBÄTTRAD SÄKERHET

KROCKKUDDAR FÖR FÖRARE OCH PASSAGERARE

Säkerhetsbegreppet är av yttersta vikt för oss. Därför är Signature den  första helintegrerade husbilen i sin kategori som har krockkudde för föraren och passageraren. Denna utrustning är tillgänglig i tillval för denna modellserie som byggts på IVECO-chassi.

VÄGHÅLLNING

Chassit IVECO 50C i Signature-modellen är ett balkchassi : sidobalkarna sträcker sig ända in under motorn och på hela husbilens längd. För en ännu bättre väghållning har hjulen kopplats samman så att de har en större stödyta ochspårvidden bak och fram har breddats med över 10 cm på vardera sidan (i tillval).

EN TOTAL KOMPATIBILITET MED IVECO

Eftersom den konstruerats för en hög säkerhet och  komfort , erbjuder IVECO-serien ett brett urval av tillbehör som motsvarar din användning och dina behov.
Den  elektromagnetiska retardern TELMA (i tillval) ger fordonet en uthållig bromsning och en total kompatibilitet med ESP-systemet. Den levererar upp till 80 % av behoven vid bromsning av husbilen, vilket minskar slitaget och upphettningen av bromsarna, och ökar säkerheten.

EN STÄNDIG SÄKERHET MED ABS OCH ESP

ABS: 3 bokstäver som motsvarar låsningsfria bromsar (från tyskans ”Antiblockiersystem”). Detta system begränsar blockeringen av hjulen vid häftiga inbromsningar. Alla hjul är utrustade med sensorer som beräknar de fyra hjulens hastighet och minskar bromsningstrycket för att undvika blockering. ABS-systemet låter dig behålla en effektiv bromsning.

ESP-systemet är en elektronisk stabilitetskontroll som påverkar bromsningen samt husbilens motormoment. Då ESP-systemet detekterar en kurva som tagits i för hög fart eller en plötslig kursändring, tar det över kontrollen och påverkar bromsningen fram och/eller bak. Dessutom ökar eller minskar det motorvarvet, för att garantera att du har kontroll över kursen.

ÅSKLEDARE

Våra husbilar är tillverkade med en aluminiumbas på de inre sidorna av taket och väggarna. Denna konstruktion i aluminium, som är förbunden med marken genom hjulen, fungerar som ett  avskärmat rum  som isolerar dig från blixten och leder den till marken. Väl skyddad i din husbil kan du njuta av dess komfort även om ovädret härjar utanför.