Det finns signaturer som inte går att kopiera

Eftersom kriterierna för fordon i det dyra segmentet innebär en perfekt balans mellan kapacitet, komfort, robusthet och säkerhet, har Le Voyageur konstruerat Signature. Den nya exklusiva modellen på IVECO 5,6 t chassi är tillgänglig i 4 planlösningar på 8,05 m och 8,59 m. Signature har ett mycket modernt Premium utförande med innovativ utrustning och erbjuder många möjligheter till personlig anpassning.

Hållbarhet

Husbilarna i modellserien Signature är byggda på  IVECO-chassin för att få en optimal väghållning, en miljövänlig körning och en makalös robusthet.
Signature, som är utrustad som standard med en 6-växlad växellåda, har en utmärkt nyttolast på över ett ton. Du kan anpassa ditt chassi med ett brett urval av tillval, bl.a. krockkuddar för förare/passagerare eller den utmärkta retardern Telma.

Kapacitet

Med de lätt åtkomliga teknikskåpen och det centraliserade elsystemet är det lika trevligt som praktiskt att resa med Signature. Det dubbla golvet erbjuder ett ytterligare förvaringsutrymme för olika skrymmande föremål, och är åtkomligt genom dörrar på utsidan och luckor på insidan.
Det isolerande och uppvärmda dubbla golvet lagrar värmen och låter dig använda den, på samma sätt som system med golvvärme.

Säkerhet

Den designade fronten på Signature har byggts utan förardörr, vilket gör att de stora sidorutorna ger dig en exceptionell sikt, bland annat då du närmar dig vägkorsningar.

Balkchassit IVECO 50C i Signature-modellen har sidobalkar som sträcker sig ända in under motorn och på hela husbilens längd. För en ännu bättre väghållning har hjulen kopplats samman så att de har en större stödyta och spårvidden bak och fram har breddats med över 10 cm.

KOMFORT

Signature har de mest högklassiga komfortdetaljerna som finns på marknaden. Centralenheten ALDE är en av dessa med sitt system med värmebärande vätska som sprider en behaglig och jämn värme i hela bodelen. Termostaten i ALDE-systemet gör det möjligt att reglera temperaturen i sovrummet separat från temperaturen i salongen. Höjdpunkten i den termiska komforten är att Signature-serien som standard har en golvvärme som ger  likadan komfort som hemma.