EN STRUKTUR SOM KLARAR VÄDRETS MAKTER

Vår erfarenhet på över 20 år inom konstruktion av husbilar ger oss en gedigen teknisk expertis, som garanterar kvaliteten på våra produkter. Den nya modellserien Signature har dessutom en struktur som är robust, isolerande och fullständigt tät.

STRUKTUR

Med hjälp av företagets know-how och ständiga strävan att bli ännu bättre kan strukturen i Le Voyageurs husbilar garantera robusthet, komfort och trivsel. De 38 mm tjocka väggarna har på den yttre sidan en beläggning av polyester bakom vilken ett 35 mm tjockt isolermaterial säkerställer en högklassig isolering.
Den inre beläggningen av aluminium sprider värmen inne i husbilen även på vintern och en beklädnad i 3D nättyg skapar en dämpad stämning och en ökad akustisk komfort.
Det överlappande hageltåliga taket och polyesterbeläggningen under golvet spelar även de en oumbärlig roll i strukturens hållbarhet, som i sin tur framhävs av användningen i väggarna av lister som inte ruttnar och ett  30 mm tjockt isolermedel.

EUROPEISK EXKLUSIVITET: DET AVRUNDADE TAKET

Tack vare sin lätta avrundning (13°) (och med en tjocklek på 40 mm i kanterna och 55 mm i mitten) ser taket till att det inte håller kvar vatten och undviker risker för infiltrering.

ETT EFFEKTIVT HAGELSKYDD

Taket har en polyesterbas och tål hagel och dess effekter tack vare sina absorberande egenskaper. Det har även bättrre tålighet mot slitage, repor av grenar och andra mindre stötar.

ALUMINIUM GARANTERAR HÅLLBARHET

Hela bodelen är fäst med hjälp av en struktur tillverkad av aluminium. Den gör det möjligt att förbättra styrkan och styvheten. Väggarna och golvet samt taket har fästs ihop med hjälp av inlägg av aluminium.
Även kjolpaketen är gjorda av samma material. Detta av två skäl. Vid krock går de inte sönder och är dessutom lättare att reparera.

Den andra fördelen med aluminium är att detta material är 30 % mer värmeledande än kryssfanér, vilket ger husbilen en bättre komfort.