KOMFORTEN INNE I HUSBILEN ÄR SOM HEMMA

Den nya modellserien Signature har konstruerats med ädla material som trä, glas och skinn, för att du ska få en högklassig husbil med samma komfort som du har hemma hos dig.  

GOLVET

För att få samma komfort som hemma har Signature-modellerna bodelsutrymmen  utan trappsteg, även i sovdelen, tack vare det dubbla förvaringsgolvet. Du kan enkelt röra dig från bodelen till sängen, utan att stöta på det minsta hinder på golvet. 

VÄRMESYSTEM OCH ÖVERFÖRING AV VÄRME

Signature använder högklassiga material med starka tekniska fördelar, bland annat värmesystemet ALDE®. Temperaturen inne i husbilen ökar från -15 °C till 20 °C på bara 4 timmar.

Termostaten  i ALDE®-systemet gör det möjligt att reglera temperatureni sovrummet separat från temperaturen i salongen.

Det isolerande och uppvärmda dubbla golvet lagrar värmen och låter dig använda den på samma sätt som system med golvvärme. För att bevara denna värme har väggarna och taket tillverkats av styrofoam på aluminium. Detta har fördelen att kunna leda 30% mer värme  än kryssfanér.

Skumtyget som klär väggarna bidrar till en mysig och mjuk interiör  och förbättrar dessutom den termiska och akustiska komforten.

EN INTERIÖR SOM UTFORMATS FÖR ATT LÄTTARE KUNNA RÖRA SIG I HUSBILEN

F-FORMIG SALONG: BÄNKSOFFOR MITT EMOT VARANDRA

Le Voyageur är specialist på salonger med bänksoffor mitt emot varandra, och kallar detta en F-formig salong. Vi har en lång erfarenhet av att optimera detta utrymme, som husbilsägarna uppskattar mycket. De fyra typerna av konfiguration av Signature erbjuder dig en F-formig salong. Denna planlösning är idealisk för att röra sig inne i husbilen tack vare det ihopvikbara mittbordet som lämnar ett bekvämt utrymme för passage, för att röra sig mellan bodelen och förarhytten.

Under vardera soffan finns ett passagerarsäte av typen "Jack-in- box" som gör att du får 4 sittplatser i körriktningen. Om du reser på tumanhand, kan du ta bort "Jack-in-box"-sätena för att förfoga över mer förvaringsturymme och nyttolast. Dessa förvaringsutrymmen är åtkomliga både från utsidan och insidan, vilket är idealiskt för att lasta tunga föremål utan ansträngning.

MÅNGA TILLHÖRANDE FÖRVARINGAR  EN HÖGKLASSIG DESIGN

Lastkapaciteten är mycket betydande, för Signature ebjuder ett stot antal förvaringsutrymmen också inne: i trappstegen i ingången, två luckor med 26,5 cm djup finns i salongen, i sovdelen finns det förvaringsfack i huvudändan, trappstegen för att komma till mittsängen och dessutom i toalettbordet... Också i köket finns stora lådor indelade i fack och övre skåp med skjutdörrar.

De högglansiga skåpen har byggts med ädla och robusta material. Interiören i Signature är ljus, med en mycket modern arkitektur, som visar att den är ett fordon som tillhör det dyra segmentet.

ELEGANTA OCH FUNKTIONELLA KÖK

STORA OCH LJUSA

Tillred goda maträtter i detta ljusa utrymme, på en rymlig arbetsyta av utmärkt kvalitet. Köksutrymmet är utrustat med stora skjutbara lådor och ett kylskåp på 190 L. För att göra livet lättare för dig kan locket på diskhon förvandlas till förlängning av arbetsytan och omfattar nu även en torkställning.

EN VILSAM OCH VÄL UTRUSTAD SOVDEL

FÖR EN LUGNARE VILA

Vi vill att du ska känna dig hemma i din husbil och gör därför vårt bästa för att ge dig en komfort av högsta kvalitet.
För detta ändamål använder vi de lämpligaste tekniska lösningarna och skaffar utrustningen hos partner med gott anseende. Om du väljer Le Voyageur, får du till exempel den komfort som Bultex-madrasserna ger. I den indragbara mittsängen kan du läsa eller titta på TV bekvämt, eller så kan du förstora rörelseutrymmet.

Sovrummet är utrustat med materiel för bild och ljud (i tillval): en full HD 27" TV och högtalare med en förstärkare.

ETT LJUST BADRUM

SMART UTRUSTNING

Genom en bred korridor kommer du till badrummet, som är utrustat meden dusch som är 190 cm hög. Toaletten kan vara gemensam eller separat med hjälp av svängdörren.

Den praktiska tvättställsytan kan förlängas och regleras i höjdled efter behov.

SIGNATURE GER DIG KÖRKOMFORT

EN BEHAGLIG KÖRNING

Körningen är behaglig och bekväm tack vare sköna säten och en automatväxel ZF med 8 växlar (i tillval). Instrumentpanelen, av samma typ som i bilar, är ergonomisk och anpassningsbar. Du kommer även att uppskatta ratten med läderyta.

Du kan göra din instrumentpanel unik: din egen text broderas då med en dekorativ vit söm på en yta i svart konstläder.