RESA LÅNGT BORT OCH LÄNGE, UNDER ALLA ÅRSTIDER

Det dubbla golvet, som är åtkomligt genom dörrar på utsidan och luckor på insidan, erbjuder ett ytterligare förvaringsutrymme för skrymmande föremål. Det isolerande och uppvärmda dubbla golvet lagrar värmen och låter dig använda den, på samma sätt som system med golvvärme.

STORA OCH SMARTA FÖRVARINGSUTRYMMEN

FÖRVARINGSUTRYMME

Att lova en lyxig husbil innebär också att lova att se till att ingenting saknas. Signature uppfyller även de mest krävande förväntningarna genom att erbjuda exceptionella förvaringvolymer: en nyttolast om minst 1 ton i hela modellserien.

Det bakre lastutrymmet har en höjd på 116 eller 128 cm enligt planlösning och stora dörrar  som öppnas på franskt vis för att underlätta lastningen.

EN MAXIMERAD NYTTOLAST

Signature, som monterats på ett IVECO-chassi, erbjuder en stor lastkapacitet på minst 1 ton.
Ett stort antal förvaringsutrymmen som är lätt åtkomliga, framför allt tack vare det dubbla golvet. Du kommer åt förvaringen i soffan i salongen antingen från insidan eller utsidan.

Det stora tvärställda lastutrymmet, som är utrustat med ett par skenor för fastsurrning ger dig möjlighet att transportera en tvåhjuling eller en fyrhjuling (i I8.5GJF). Max last i lastutrymmet är 600 kg.

TEKNIKEN INOM RÄCKHÅLL

ENERGIER: VATTEN

Signature har en  färskvattentank på 200 eller 300 L (i tillval) av styv PVC. I teknikskåpet för vatten finns en spillbehållare och en slangförlängning för påfyllning. Systemet har ett stort luftmellanrum som möjliggör en påfyllning på 6,45 min.

Spillvattentanken har en kapacitet på 120 L. Tömningen sker genom en slang med stort luftmellanrum, vilket möjliggör en tömning på bara 5,10 min. Teknikskåpen har placerats i det dubbla golvet, så tömningsventilen och de andra anordningarna är alltså skyddade mot frost.

En toalett med kvarn och en behållare på 100 L är också tillgänglig i tillval.

ENERGIER: ELEKTRICITET OCH GASOL

Allt har centraliserats för att göra det lätt att komma åt elpanelen, batteriet och 230 V uttaget. Den elektriska enheten, som har placerats under kylardelen, är åtkomlig utifrån.
Anslutningen av 230 V sker genom en genomföring i golvet. Detta är både praktiskt och bidrar till isoleringen.

Nyhet: Bypass-systemet används för återställning genom standardsäkring av de viktigaste funktionerna i husbilen: värme, vattenpump, LED-belysning, kylskåp, 12V och USB, solavskärmning för vindrutan och fotsteg.

Gasolbehållaren har en kapacitet på 90 L, en ännu större volym finns tillgänglig som tillval.

EN FÖRLÄNGD KAPACITET

I tillval är det möjligt att få ett Super B-batteri . Detta litiumbatteri ger dig möjlighet att ge husbilen ökad kapacitet. Tack vare dess snabba uppladdning (2 tim. vid körning för en komplett uppladdning), behöver du inte vara helt beroende av 230V.