LYXEN ÄR EN SJÄLVKLARHET

När du stiger in i en Le Voyageur Liner ser du genast att den har en högklassig interiör. Arbetsyta i köket av harts, högklassigt skinn, montering utan skruvar, skåpen är tillverkade på ett oklanderligt sätt. Lyxnivån kan du konstatera på många sätt i en Le Voyageur Liner.

.

RYMLIGA OCH STILIGA SALONGER

Våra Liners kan fås med två möbelstilar i ljusa och trevliga utrymmen. "Classic Line" består av möbler som har runda former och är tillverkade av trä.
I en modernare stil är "Concept Line", som kan tjusa dig med sina mer kantiga linjer och användningen av rostfritt stål och krom.
För att du ska kunna utnyttja detta utrymme maximalt,  har borden en nedfällbar klaff som gör det lättare att röra sig när man inte sitter runt bordet.
TV-apparaten är dold i ett skåp i ingången, för att skapa en vacker omgivning när du inte tittar på den.
För att du ska kunna gå omkring utan hinder är golven i våra husbilar konstruerade utan trappor,  (utom i 9.3 QD CAR).

 

ELEGANT UTFORMADE OCH FUNKTIONELLA KÖK

Köken i våra Liner-modeller kommer med en arbetsyta i harts. Genom att förena lätthet och slitstyrka är de användarvänliga och praktiska. Kylskåpet och ugnen är elegant inbyggda ovanpå varandra. Och kryddskåpet erbjuderstora förvaringsvolymer inom räckhåll.

ETT HÄRLIGT LYXIGT BADRUM

Inga detaljer har lämnats åt slumpen i de här badrummen, som innehåller ett stort antal speglar.
Den stora duschen, som är en kombination av design, styvhet och hållbarhet, har skjutdörrar på en aluminiumram.

Toaletten kan fås med wc med kvarn och en handdukstork från ALDE.

LUGN OCH RO

Du har haft en fin dag med fotvandring, promenad eller en lång utfärd.  Efter att ha suttit och vilat en stund i salongen, går du till sovrummet i din Liner. Dina kläder är inom räckhåll tack vare  de många förvaringsutymmena. Dina byxor och skjortor är inte skrynkliga, eftersom de varit skyddade i klädskåpet.
I huvudändan finns en lång sängnisch där du kan ha böcker, surfplatta eller dekorativa föremål. På en härligt bekväm madrass kan du ägne dig t.ex. åt lektyr.